Followers

Monday, 2 July 2012

Jubah ElJameela


JUBAH SULAM KHAIRANI (RM100 SAHAJA)



Jubah hitam dengan sulam cantik khas untuk semua <3<3<3

Material: Soft gorgette. Senang digosok. Tidak mudah renyuk/kedut. selesa dan tidak panas

Sulam Jahit dengan batu hiasan tambahan di dada

Saiz S hingga XXL (rujuk ukuran di bawah)


Sangat cantik dan manis utk semua muslimah.

Sesuai dipakai ke majlis keagamaan, kenduri dsb.

Zip belakang

Ada poket <3


Ukuran Jubah....

Saiz 38 - bahu 14 1/2inch, dada 36inch, labuh 53inch.

Saiz 40 - bahu 15inch, dada 38inch, labuh 53inch
.
Saiz 42 - bahu 15.5inch, dada 40inch, labuh 53 1/2inch

Saiz 44 - bahu 16inch, dada 42inch, labuh 54 1/2inch

Saiz 46 - bahu 16inch, dada 44inch, labuh 54 1/2inch


DAPATKAN SEGERA DENGAN HANYA RM100 

SAHAJA

(HARGA BIASA RM120)

*EXCLUDE POSLAJU*


UNTUK ORDER, HANYA SMS 0186602003 ATAU EMEL KE nayleefashion@gmail.com

Selepas bayaran dibuat, boleh lah lengkapkan borang pengesahan bayaran di atas
 :))




JUBAH SULAM KANAK-KANAK OFFER PRICE


Material: Soft gorgette
Zip belakang
Tangan bergetah


ukuran saiz 32:


bahu:13inch, dada:34 inch labuh: 41inch



ukuran saiz 30:


bahu:13inch, dada:32 inch, labuh:39 1/2inch

MIDYEAR MEGA SALE IS NOW ON!!!!
NOW ONLY RM45 EACH 
(normal price rm79)
*exclude poslaju*

Thursday, May 31, 2012

JUBAH CHIFFON ANEESA PLUS SIZE(46-52)

Aneesa 01 size 46-available
Aneesa 01 size 48-available
Aneesa 01 size 50-soldout
Aneesa 01 size 52-soldout

Aneesa 02 size 46-available
Aneesa 02 size 48-soldout
Aneesa 02 size 50-soldout
Aneesa 02 size 52-SOLDOUT



Aneesa 03 size 46-sold out
Aneesa 03 size 48-available(2pcs)
Aneesa 03 size 50-available
Aneesa 03 size 52-soldout


MATERIAL: PRINTED CHIFON DOUBLE LINING 
DESIGN: MODERN JUBAH WITH BEAUTIFUL BEADS 
SIZE: FOR PLUS SIZERS- 46 TO 52
JUBAH LENGTH FOR ALL SIZES = 56 INCH. SUITABLE FOR WOMEN WITH 170 cm HEIGHT.
(BOLEH ALTER IKUT KETINGGIAN)
THREE COLORS AVAILABLE


DETAILS UKURAN:


Saiz 46 - bahu 16.5 inch, dada 46 inch

Saiz 48 - bahu 17 inch, dada 48 inch

Saiz 50 - bahu 17.5 inch, dada 50 inch

Saiz 52 - bahu 18 inch,dada 52 inch



HARGA: RM119 ONLY
*EXCLUDE POSLAJU*

VVIP MEMBERS/RETURN CUSTOMERS WILL ENJOY FREE POSLAJU FOR SEMENANJUNG


hursday, May 24, 2012

JUBAH ELEGANT NURSING AFFIYA MUST BUY


Jubah Elegant Nursing Affiya WAJIB dimiliki oleh semua wanita terutamanya
ibu yang menyusukan :))

Material: Quality chifon + cotton. Bahagian berwarna hitam adalah chifon, yg bercorak adalah cotton.
memang sejuk dan selesa dipakai. Juga full lining. Tak jarang
Design : Dihasilkan dgn sgt teliti, jubah affiya ni sempurna dengan ciri-ciri menarikd an istimewa.
Leher bentuk 'pentagon' dengan bahagian belakang seperti ada collar.
bahagian depan dengan butang boleh buka (sesuai utk breastfeeding)
Juga rekaan menarik di depan dgn lebihan kain chifon dijahit menutupi kain cotton
(lihat gambar)
Design tangan juga sangat unik dan 'retro' ala-ala saloma dengan dua lapisan kain cotton sedondon :)
Labuh jubah: 55 inci. Sesuai untuk semua wanita dgn ketinggian 165cm ke bawah
Saiz: S hingga XL(small cutting)
ukuran saiz:

Saiz S:bahu 14.0 inci, dada 36inci, punggung 38 inci

Saiz M - bahu:14.5inci, dada:38inci,punggung 40inci

Saiz L - bahu:15inci, dada: 40inci,punggung 42inci

Saiz XL - bahu 15.5inci, dada: 44inci,punggung 46 inci

dapatkan segera selagi stok masih ada :))


all ready stocks. bayar harini, pos esok :)

hanya  : RM139

**exclude poslaju**



close up view


available size S
available size M-sold out
available size L-sold out
available size XL(2pcs)

available size S
available size M(2pcs)
available size L-sold out
available size XL-sold out

available size S
available size M
available size L(2pcs)
available size XL
sday, May 22, 2012

JUBAH EKSKLUSIF MARISSA OFFER PRICE


JUBAH EKSKLUSIF MARISSA :))

material: High quality chifon.full lining. selesa dan sejuk
..
cantik terletak bila pakai :)

design eksklusif! jubah jenis dua lapis dengan cutting ala terbuka di 

hadapan. gaya princess :))

corak  mewah dihiasi manik2 handmade yg berkualiti. 

kemasan leher dan hujung tangan seperti kipas (bertindih). 

Sangat unik dan memerlukan penelitian dalam menyiapkannya

Sesuai  sgt digayakan ke majlis2 istimewa anda. juga anggun digayakan 

ke open house dsb. 

pilihan warna yang cantik semuanya.

Ada 'dart' di belakang

Zip di belakang

Labuh jubah = 53 inci. sesuai untuk wanita dgn ketinggian tidak lebih 160cm.

saiz S,M,L,XL(small cutting). Seeloknya ambil satu saiz lebih besar dari biasa pakai.

Sebagai contoh jika biasa pakai saiz M, boleh ambil saiz L supaya selesa dan tidak ketat:)


Saiz S - bahu : 14inch, dada : 36 inch, punggung 40 inch
saiz M - bahu :14.5inch, dada : 38inch, punggung 42inch
saiz L - bahu 15 inch, dada 40 inch, punggung 44inch
saiz XL - bahu 15.5inch, dada 42inch, punggung 46inch


harga biasa RM189
Harga promosi kami hanya RM159

**







Saturday, May 19, 2012

JUBAH SULAM CARISSA BEST BUY :)


Alhmdulillah jubah sulam carissa ni adalah hot seller tahun 2011
dan kini kembali dengan corak yg tidak kurang cantiknya :))

Material: Gorgette lembut. Tidak keras, tidak tebal. Selesa dipakai
*Sulam cantik hujung tangan & bawah jubah. 
batu-batu dihiaskan sebagai pelengkap gaya feminin
*Design sgt cantik&berkualiti. Seakan-akan memakai baju kurung:)
leher cutting bulat(bentuk U) dengan hiasan batu-batu di sekelilingnya
*Labuh:55 inci. Boleh alter jubah tanpa merosakkan sulam
*Size M/40 hingga XXXL/48. Sila rujuk saiz yg available di bawah setiap gambar
*Sesuai ke majlis rasmi,kenduri,ofis. 

Keayuan&kesopanan pasti terserlah :)
Ukuran saiz:


Size M/40: bahu 15 inci, dada 40 inci, punggung 44 inci, labuh tangan 22 inci
Size L/42: bahu 15.5 inci, dada 42 inci punggung 46 inci, labuh tangan 22 inci
Size XL/44: bahu 16 inci, dada 44 inci punggung 48 inci, labuh tangan 22.5 inci
Size XXL/46: bahu 16.5 inci, dada 46 inci punggung 50 inci, labuh tangan 23 inci
Size XXXL/48: bahu 17 inci, dada 48 inci punggung 52 inci, labuh tangan 23 inci

Dapatkan jubah ini dengan hanya RM93 sehelai :))
*exclude poslaju*




CARISSA 06 SIZE 46-AVAILABLE


CARISSA 04 SIZE 46-AVAILABLE

CARISSA 05 SIZE 46-AVAILABLE
Saturday, May 12, 2012

JUBAH MODEN DELAILA


Atas permintaan ramai, kami datangkan semula jubah moden soft cotton yang sangat2 best dan selesa di pakai!!!!Harga yang sgt berpatutan dan rendah dari pasaran.


MIDYEAR MEGA SALE IS NOW ON!!!!
NOW ONLY RM75 EACH 
(normal price RM98)
*exclude poslaju*


Material: Soft cotton korea. Very high quality cotton. 100% no need ironing. Sejuk. Selesa. tak panas, tak jarang. Stretchable
Design: Jubah moden dengan sulam dan manik cantik didada. Tangan bergetah. Straight cutting. Best to wear loose.
Labuh jubah: 55 inci (sesuai utk wanita dengan ketinggian -+ 170cm). Jika labuh, boleh potong/alter

Anggaran Size:
Free size: Sesuai untuk saiz S,M dan small L
Sesuai untuk digayakan ke pelbagai majlis dan acara. Juga bagus untuk ibu mengandung :)

p/s: Ini adalah koleksi restock. Telah terjual hampir 100 pcs tahun lepas :D
Bagi yang berminat utk membeli secara borong, sila daftar sebagai pengedar kami :)

p/s: Ini adalah koleksi restock. Telah terjual hampir 100 pcs tahun lepas :D

JUBAH EKSKLUSIF DAHLEEYA OFFER PRICE



JUBAH EKSKKLUSIF DAHLEEYA :))

material: High quality chifon.full lining. selesa dan sejuk. cantik terletak bila pakai :)
design eksklusif! jubah jenis dua lapis dengan bukaan terbuka di hadapan. gaya princess :))
corak sulam mewah dihiasi manik2 handmade yg berkualiti. 
Sesuai sgt digayakan ke majlis2 istimewa anda. juga anggun digayakan ke open house dsb.
pilihan warna yang cantik semuanya.
saiz S,M,L. Limited stocks!
Jubah sesuai utk wanita comel dengan ketinggian kurang 160cm


Saiz S- Bahu : 14 1/2 inch
Dada: 38 inch
Labuh: 52 inch

Saiz M- Bahu : 15 inch
Dada: 40 inch
Labuh: 53 inch

Saiz L- Bahu: 15 1/2 inch
Dada: 42 inch
Labuh: 54 inch

harga istimewa hari Ibu dan hari Guru: hanya RM159 + Free poslaju semenanjung
(normal price RM179 exclude poslaju)


sebarang pertanyaan boleh sms 0186602003(Naylee) atau emel ke nayleefashion@gmail.co


available size S,M

available size S
available size S

available size S,M
ednesday, May 2, 2012

LONG TUNIC QASEH NEW ARRIVAL


close up deisgn sulam di leher dan juga sulam di kain

Assalamualaikum WBT.

LONG TUNIC QASEH :)

Material: Cotton Sulam. Kain sangat best dan lembut, tidak panas dan senang digosok.
Ada motif sulam pada kain. Corak bunga-bunga yang sangat ayu :)
Open front button. Mungkin boleh diaplikasikan utk penyusuan mengikut saiz badan individu.
Labuh baju: 47 inci.
Sesuai utk ibu mengandung juga :)
Potongan blouse bentuk U. 
saiz: S hingga L. Pastikan anda sesuai dgn ukuran bahagian bahu dan dada. insyaallah bahagian punggung ke bawah tiada masalah kerana potongannya yang kembang.
Saiz S hingga L
Saiz S : Bahu :14.5 inch, dada 38 inch
Saiz M : Bahu 14.5 inch, dada 40 inch
Saiz L : Bahu 15.5 inch, dada 42 inch

**Tengok gambar dah cantik. tapi sebenarnya Blouse lebih cantik in real life**

MIDYEAR MEGA SALE IS NOW ON!!!!
NOW ONLY RM64 EACH 
(normal price RM79)
*exclude poslaju*

available size L

available size  S

AVAILABLE SIZE S,M,L

available size S,M,L

ABAYA EKSKLUSIF WITH HOODIE


Assalamualaikum darlings :)

Untuk tahun 2012 ni, Yatt datangkan kembali pilihan abaya yg pastinya menarik utk dimiliki.
Abaya kali ini sangat2 limited stock dan eksklusif!
Bukan sbb stok takde,tapi memang tailor yg jahit abaya ni(from Middle East) mengehadkan pengeluaran jumlah bagi sesuatu design. Because they always come out with new designs, so siapa yg miliki koleksi abaya ni adalah antara yg bertuah ok? :)

Material: 100% polyster. confirm tak panas dan selesa. Ofcourse lah kan, cuaca di tempat mereka lbh tinggi suhunya berbanding Malaysia. So just nice utk dipakai oleh orang kita.
Kualiti memang tip top! bukan macam kain crepe biasa, tapi lebih best dari tu. Jenis yg tak senang koyak/tertetas. Malah jahitannya sangat kemas.

Abaya ini juga sesuai utk tujuan nursing. Zip di depan :)

Best part is abaya ni jenis berhoodie :))
siapa yg memakainya akan tampil sgt bergaya dan lain dari yg lain.
Anda boleh melengkapkan gaya anda dgn mengenakan selendang dibahu.
Batu-batu dijahit kemas di sepanjang jubah dan juga dibahagian lengan.










MIDYEAR MEGA SALE IS NOW ON!!!!
NOW ONLY RM100 EACH 
(normal price RM139)
*exclude poslaju*


Menarik tentang jubah ini:
* Material chifon full lining (2 lapis)- lapisan dalam pun chifon jugak. lembut dan sgt cantik bila dipakai.
* Keanggunan jubah ni terletak pada sulaman dan manik yg penuh di depan dan juga kaki jubah, termasuk di hujung lengan pun ada sulaman dan manik yg sgt2 cantik! 

(klik pd gambar utk paparan lebih jelas)
* Zip di belakang. ada dart.
* Labuh standard 55 inci. Sesuai dipakai oleh wanita dgn ketinggian antara 156-165cm.. Kurang dari 155cm tidak digalakkan sbb dikhuatiri labuh sgt dan kurang selesa (tak disarankan utk alter sbb nnti rosak sulam :D)
* Sgt2 sesuai digayakan ke majlis perkahwinan, dinner, tunang, akad nikah, konvo etc. Kiranya khas utk special2 event lah kan :)
Ada sedikit tambahan yea :)
Jubah ni walaupun 2 lapisan, tp bila dipakai agak jarang sbb material chifon yg lembut n berkualiti. 
Jadi Yatt dah siap sediakan pakej Jubah Samarinda + Inner cotton labuh utk keselesaan pelanggan semua dan demi menjaga aurat dgn sebaiknya :)
Harga Jubah Samarinda + Inner cotton labuh hanya RM135 (Harga asal inner cotton labuh ialah RM42 sehelai. Jimat lebih RM40!!!)
Inner cotton labuh boleh pilih antara warna hitam, dark brown atau grey :)

 SIZE AVAILABLE: SIZE 38 ONLY

**Harga borong niaga: RM80/pcs
Harga borong pilih: RM84/pcs**

Monday, April 9, 2012


JUBAH DRESS KAMILA

Jenama: Eljameela
Name:JUBAH DRESS KAMILA 2pcs (inner + outer)
Type:Long dress
Theme: Casual wear,Maternity wear

MIDYEAR MEGA SALE IS NOW ON!!!!
NOW ONLY RM99 EACH 
(normal price RM129)
*exclude poslaju*

Size: free size (fits xs,s,m and small L)
Dress tidak bercantum. Boleh dipakai dengan inner atau outer lain.
Jimat belanja :)
inner:
material high quality lycra.tidak jarang.tidak nipis
labuh 55inci

outer:
material cotton shining.tidak tebal. lembut.
labuh 53inci.
Bukaan terbuka didepan (lihat gambar)

**Boleh booking dulu then bayar sepenuhnya hujung bulan**

"Like" fanpage kami untuk mendapatkan promosi dan update terkini setiap hari!!



Code:J106-2
Color:brown-gold

Code:J106-3
Color:Grey 

Code:J106-5
Color:dark orange


**Harga borong niaga: RM80/pcs
Harga borong pilih: RM84/pcs**

JUBAH DRESS ARABELLA


status: available

status: available

status: available

status: available

Assalamualaikum Ladies :)))

Jubah Dress Arabella ni sangat cantik, nice, simple dan sweet sgt ye.
Material: 100% cotton. High quality. Ada yang panggil Soft cotton Korea. Stretchable. No need ironing
Design: Jubah/Long dress dengan cutting kembang di bawah (A shape). So xperlu risau ketat di punggung atau nampak bentuk peha :p
Ada corak lipatan  di depan jubah menampakkan ilusi beralun/berombak.
Ia juga dapat 'sorokkan' bentuk badan daripada sgt jelas kelihatan
Length: 56 inci. Labuh muat untuk semua ketinggian wanita normal :D
Untuk yang tinggi 155cm ke bawah, anda boleh alter jubah ni tanpa sebarang masalah.
Size: Free size. Sesuai utk saiz S hingga XL
Poket di kiri kanan sisi jubah. sangat stylo :)
Enam pilihan warna yang semuanya cantik!
Sesuai utk ibu mengandung. Boleh pakai time pregnant dan juga selepas bersalin. Jimat bukan?:)
 Tips fesyen: anda boleh menggayakan jubah ni dgn cardigan labuh atau pun sleeveless cardigan yang berwarna kontra. serius akan sgt cantik!:))

MIDYEAR MEGA SALE IS NOW ON!!!!
NOW ONLY RM100 EACH 
(normal price RM139)
*exclude poslaju*
**Harga borong niaga: RM89/pcs..Harga borong pilih: RM93/pcs**

Harga: RM42 sehelai
*exclude poslaju*
Buy 2 at only RM80 (discount RM4)






INNER COTTON LABUH HIGH QUALITY :)

Material: Soft cotton (korea). sejuk, lembut, no need ironing, strectable, tak mudah koyak dan berbulu

Size: free size. Fits up to size XL
Labuh: 55 inci.
Empat pilihan warna: Black, Dark brown, dark grey,deep purple
Perfect choice utk cover pakaian yg nipis atau jarang. Setiap wanita wajib miliki inner ini :)
Selamat menutup aurat dengan sempurna (",)

****TAMBAHAN WARNA BARU****

WARNA MAROON
MATERIAL SAMA CUMA CUTTING LEBIH KECIL
FREE SIZE(MUAT UNTUK S DAN M)
PANJANG TANGAN 3/4
LABUH 54 INCI

**Harga borong niaga: RM30
Harga borong pilih: RM31**

No comments:

Post a Comment

Post a Comment

ORDER FORM

Purchase Type Retail
Wholesale
Status New Customer
Return Customer
Full Name
Full Address
HP No
Email Address:
Complete Address ( to confirm receives item)
Product (Code,Size,Quatity)
Alternative Code(s) *incase your order out of stocks
Payment Method
Payment Details ( Ref. no, date&time of transaction and amount)
Any Comment or inquiry?

Agree with Term and Condition?

Yes
No

Form provided by Freedback.